Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Радіоняня Hartig + Helling MBF 7010

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Є в наявності

2 030,00 грн.
АБО

Короткий огляд

Мобільна двоканальна радіоняня MBF 7010 створена спеціально для догляду за маленькими дітьми, а також за людьми, які потребують догляду. Мобільна двоканальна радіоняня MBF 7010 отримала високу оцінку якості в результаті останнього тестування дитячих радіонянь.

Детальніше

Деталі

Радіоняня MBF 7010 працює на двох різних частотах в діапазоні 40 МГц, що гарантує максимальну якість передачі звуку. Де б Ви не знаходилися - в саду або в будинку, Ви ніколи не втрачаєте акустичного контролю над Вашою дитиною. Передавач і приймач можуть працювати незалежно від електромережі або за допомогою електронних блоків живлення. Передавач також може працювати від чотирьох мікробатарейок типу АА (в комплект не додаються); приймач - від спеціального блоку акумуляторів (входить в комплект).
Прилад є максимально безпечним для малюка, завдяки системі захисту від електросмогу, низькому рівню випромінювання та надійної ізоляції. Все це підтверджено сертифікатом якості "Der Blaue Engel" ("Блакитний ангел").
На передавачі є регулятор чутливості, а на приймачі - регулятор гучності, що дозволить налаштувати прилад максимально зручно для Вас. Приймач оснащений оптичним показником прийому сигналу і контролем радіусу дії. Радіоняня також завжди показувати Вам рівень заряду в акумуляторах.
Перевагою радіоняні MBF 7010 є те, що прилад включається тільки при виникненні шуму. За інших умов апарат знаходиться у вимкненому стані і є абсолютно безшумним.
Радіоняня MBF 7010 подбає про спокій батьків і немовлятка. Завдяки їй Ваша дитина завжди буде впевненею в тому, що мама чи тато моментально прийдуть до неї, коли вона покличе. Абсолютна безпека і нешкідливість для малюка (підтверджені тестуваннями) – це надважливі характеристики, якими відрізняється дана модель радіоняні.

Характеристики:
Дальність дії - до 300 м;
Кришталево чистий звук, завдяки цифровій передачі сигналу;
Режим VOX (активація радіоняні на появу звуку);
5 поліфонічних колискових мелодій на дитячому блоці;
Мінімальний рівень випромінювання - тільки 10 мВт потужності передачі (250 мВт DECT / ECO DECT 50 мВт).

Додаткова інформація

Вага (кг) 0.0000
Матеріал пластик
Колір сіро-чорний
Вага дитинки без обмежень
Вік дитинки без обмежень
Розмір у складеному вигляді не складається
Розмір немає даних
Виробник Hartig + Helling
Країна Німеччина
Ціна 2 030,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .