Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Дитячий візок Dada Paradiso Group (DPG) Stars

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Є в наявності

Звичайна ціна: 8 550,00 грн.

Спеціальна ціна: 8 060,00 грн.

АБО

Короткий огляд

Dada Paradiso Group STARS представляє собою дитячу функціональну коляску 2 в 1. Прекрасно підійде для дітей у віці від 6-ти місяців до 3-х років. Зроблена з якісних матеріалів, абсолютно безпечних для здоров'я. Додатково візок може комплектуватись автокріслом (модель 3 в 1).

Детальніше

Деталі

Характеристики:
- Люлька
Dada Paradiso Group STARS оснащена надійною і просторою люлькою, виготовленої з міцного пластику і антиалергенні тканини.Спинка регулюється в чотирьох позиціях, що створює комфортні умови при використанні в самих різних ситуаціях. А завдяки наявності капюшона з віконцем з москітної сітки, сон вашої дитини не потривожать докучливі комахи. При цьому гарантированна відмінна циркуляція повітря. З ручками перенесеннями, переміщення люльки буде простим і легким. При необхідності, можливе використання люльки в якості колиски.


- Прогулянковий блок
Ідеальне рішення для дітей у віці від 6-ти місяців і до 3-х років. Спинка коляски регулюється в 4-х положеннях, забезпечуючи абсолютний комфорт. Прогулянковий блок може бути встановлений лицем по напряму до руху і навпаки. А п'ятиточкові ремені безпеки зроблять прогулянку надійною, захищаючи вашого малюка. Підніжка вироби регулюється. Бампер виготовлений з еко-шкіри, екологічно чистого матеріалу, що не викликає алергію. Капюшон, при необхідності, розкладається і захищає дитину від впливу зовнішнього середовища. Спинка встановлюється в горизонтальному положенні.


- Шасі / рама
Рама Dada Paradiso Group STARS зроблена з високоякісного і міцного алюмінію. Оснащена ручкою з можливістю регулювання, обшитої еко-шкірою. Амортизація також передбачає регулювання, що є суттєвою перевагою при їзді по поверхні різної якості. Передні колеса фіксуються. Завдяки чому рівень безпеки під час перебування дитини в колясці підвищується.

Додаткова інформація

Вага (кг) 14.5000
Матеріал алюмінієвий сплав, пластик, гума
Колір коричневий, синій, червоний
Вага дитинки до 20 кг
Вік дитинки від 0 до 3 років
Розмір у складеному вигляді 82х60х28 см
Розмір 120х60х100 см
Виробник Dada Paradiso Group
Країна Польща
Ціна 8 550,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .