Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Радіоняня Hartig + Helling MBF 1213 нічником

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Є в наявності

1 440,00 грн.
АБО

Короткий огляд

Мобільна двоканальна радіоняня MBF 1213 від німецької фірми Hartig+Helling (Хартіг + Хелінг) створена спеціально для спостереження за маленькими дітьми і людьми, які потребують догляду. Прилад працює на двох різних частотах в діапазоні 40 МГц, що забезпечує оптимальну якість передачі звуку. Де б Ви не знаходилися - в саду або поблизу будинку, Ви ніколи не втрачаєте звукового контролю над Вашою дитиною.

Детальніше

Деталі

Радіоняня MBF 1213 стане незамінною помічницею для активних батьків, оскільки дозволяє займатися власними справами, не бігаючи кожен раз до дитини і не хвилюючись за неї навіть на відстані. Багато батьків використовують радіоняню також і вночі, якщо дитина спить в окремій кімнаті. Радіоняня MBF 1213 надійна у використанні і повністю безпечна. Приймач і передавач можуть працювати незалежно від мережі, за допомогою батарейок чи акумуляторів типу АА (батарейки не входять в комплект). При роботі приладу від електромережі не обов'язково виймати батарейки, адже прилад автоматично переключиться на режим роботи від блоку живлення.
На передавачі є регулятор чутливості, а на приймачі - регулятор гучності, що дозволить налаштувати прилад максимально зручно для Вас. Приймач оснащений оптичним показником прийому сигналу, а також завжди буде показувати Вам рівень заряду акумуляторів.
Радіоняня MBF 1213 оснащена спеціальною функцією "Пілот-тон", нечутною для людського вуха, завдяки якій приймач включається тільки тоді, коли сигнал надходить від «рідного» передавача (тобто від того, який знаходиться біля Вашої дитини), що забезпечує безпомилковість та безпеку передачі звуку. Перевагою радіоняні MBF 1213 є те, що прилад включається тільки при виникненні шуму. За інших умов радіоняня знаходиться у вимкненому стані і є абсолютно безшумною.
Радіоняня MBF 1213 подбає про спокій батьків і немовляти. Завдяки цій радіоняні, Ваша дитина завжди буде впевнена в тому, що мама чи тато прийдуть до нього, як тільки вона покличе.
Характеристики:
- Радіус дії радіоняні - до 400 м, в залежності від умов місцевості;
- Функція "пілот-тон";
- Автоматичне відключення за відсутності звуків;
- Можливість налаштувати бажаний рівень чутливості на передавачі;
- Оптичний показник рівня прийому сигналу на приймачі радіоняні;
- Можливість налаштувати бажаний рівень гучності приймача;
- Оптичний показник рівня заряду батареї на приймачі і передавачі.
Діапазон частот: канал 1: 40,665 Мгц; канал 2: 40,695 Мгц;
У комплект радіоняні MBF 1213 входять: передавач, приймач, 2 блоки живлення (230 V / 50 Гц).
Гарантія виробника: 1 рік.

Додаткова інформація

Вага (кг) 0.0000
Матеріал пластик
Колір сіро-коричневий
Вага дитинки без обмежень
Вік дитинки без обмежень
Розмір у складеному вигляді не складається
Розмір немає даних
Виробник Hartig + Helling
Країна Німеччина
Ціна 1 440,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .