Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Стерилізатори, підігрівачі

Стерилізація — це знищення всіх організмів, здатних до розповсюджування (наприклад, бактерії, пріони і віруси) з різноманітних поверхонь, медичного обладнання та харчових продуктів. Існують різіні методи стерилізації, проте, найчастіше для стерилізації використовується термічна обробка. До термічного методу відносить власне і парова стерилізація. Цей тип стерилізації вбиває шкідливі бактерії, використовуючи пару в спеціально розробленому електричному пристрої.

Парова стерилізація – це простий, швидкий та, водночас, надійний спосіб стерилізації за умови дотримання певних правил (напривлад, переконайтеся, що ви заповните пляшки сумішшю протягом не більш як 3 годин після стерилізації). Парова стерилізація має ряд переваг – це надійність та зручність. Вона здійснюється подачею насиченої водяної пари під тиском у парових стерилізаторах. Паровий стерилізації можуть піддаватися вироби з текстилю, з гуми, скла, деяких полімерних матеріалів, а також лікарські препарати.

Існує також мікрохвильова стерилізація. Цей метод працює, створюючи пар в мікрохвильовому стерилізаторі, знищуючи шкідливі бактерії. Вся очищена продукція повинна бути поміщена в стерилізатор з кількістю води, зазначеної в інструкції виробника, нахилена пляшками та кришками вниз. Кришка пристрою повинна бути надійно закріплена перед тим як покласти вироби в центр печі.

Товари від 17 до 19 з 19

товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Таблиця  Список 

Товари від 17 до 19 з 19

товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Таблиця  Список