Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Автокрісло Be safe Izi Sleep

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

1 999,00 грн.

Короткий огляд

Група 0 + - з народження до 13 кг - до 1,5 років. Дана модель має функцію крісла-гойдалки і може розкладатись повністю у горизонтальне положення (дана функція використовується тільки поза межами автомобіля!).

Спеціальна знижка для немовлят !

Детальніше

Деталі

Діти не можуть довго сидіти в автомобілі. Тому в компанії BeSafe розробили систему BeSafe iZi Sleep, конструкція і форма якої були спеціально створені для захисту дитини в цілому, і її спини, зокрема. IZi Sleep може використовуватися для розміщення дитини положенні лежачи на спині за межами автомобіля. Комбінація виняткової безпеки і простоти у встановленні робить систему BeSafe iZi Sleep відмінним вибором для батьків. Глибокі бокові стінки комфортно оточують дитину і забезпечують відмінний боковий захист.
BeSafe iZi Sleep має більш довге сидіння і спинку, ніж інші автокрісла групи 0 +, що дозволяє використовувати це крісло більш тривалий період часу. BeSafe iZi Sleep легко монтується і має індикатори, горить зелене світло при правильному встановленні. Нове, запатентоване розташування ременя, забезпечує простоту його розміщення, а унікальна система натягування забезпечує надійне кріплення крісла на місці. Завдяки ергономічній ручці, крісло зручно переносити. Перебуваючи вдома, можна похитати дитину в кріслі, використовуючи функцію гойдання.
Крісла BeSafe iZi Sleep сертифіковані відповідно до вимог стандарту Європейської Економічної Комісії ECE R44 для ваговоі категорії 0-13 кг. Автокрісло може встановлюватись на платформу ISOfix.
Комплектується 5-точковими ременями безпеки з накладками. Наявний сонцезахисний тент. Обшивка виготовлена з високоякісного матеріалу, що забезпечує дитині комфорт. Чохли знімні, перуться.
Крісло встановлюється тільки спиною вперед і кріпиться штатним трьохточковим ременем автомобіля. У деяких моделях автомобілів для встановлення даного автокресла на задньому сидінні може не вистачати довжини ременів.
Автокрісла може встановлюватися на спеціальну базу з кріпленням ISOfix (купується додатково).
При встановленні на переднє сидіння необхідно обов'язково відключити фронтальну подушку безпеки!

Додаткова інформація

Вага (кг) 6.0000
Матеріал пластик
Колір pink/black, brown/brown, black/black, ice green/grey, sober sport,
Наявність ременів безпеки так
Встановлення автокрісла спиною вперед
5-ти точковий ремінь безпеки так
3-ьох точкові ремені безпеки ні
Боковий захист так
Знімний чохол так
Ручка-переноска так
Регулювання по висоті ні
Наявність с-ми Isofix так
Захист від сонця так
Гойдання так
Вага дитинки до 13 кг
Вік дитинки від 0 до 15 міс
Розмір у складеному вигляді не складається
Розмір немає даних
Виробник Be safe
Країна Норвегія
Ціна 1 999,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .