Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Автокрісло Maxi Cosi Tobi

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Є в наявності

Звичайна ціна: 4 960,00 грн.

Спеціальна ціна: 4 810,00 грн.

АБО

Короткий огляд

Автокрісло Maxi Cosi Tobi - новий рівень безпеки для дітей, чия вага не перевищує 18 кг. Дана модель має новаторською системою безпеки в автомобілі.

Детальніше

Деталі

Каркас сидіння виконаний з ударостійкого матеріалу, тому автокрісло витримає удари будь-якої сили ззовні.
Для додаткового захисту передбачені виступаючі вперед боковини з жорсткими вставками, що забезпечують оптимальний захист від бокових ударів.
Завдяки кольоровому індикатору, тепер, Ви зможете визначити єдино правильний натяг ременів, яке дозволить малюкові себе відчувати комфортно і зручно. Надійні п'ятиточкові ремені безпеки ніколи не дозволять малюкові випасти або зісковзнути з крісла, вони будуть щільно прилягати до тіла малюка, але при цьому він зможе дихати на повні груди. Такі запобіжні заходи зроблять поїздки максимально безпечними.
Кілька положень спинки сидіння, включаючи максимально можливе горизонтальне, дозволять дитині відпочити під час тривалих подорожей, що робить автокрісло максимально функціональним і практичним.
Зручні підлокітники і м'які боковини оточать малюка теплом і турботою, створюючи по-справжньому домашню атмосферу. Завдяки регульованим підголовника в семи фіксуються положеннях, автокрісло Tobi буде буквально рости з Вашою дитиною, кожен раз підлаштовуючись під його розміри. Анатомічна форма сидіння створить не тільки комфорт під час подорожей, але і дозволить малюкові формувати правильну поставу, тому дитина буде рости міцним і здоровим.
Автокрісло Maxi-Cosi Tobi відповідає останньій суворій європейській нормі безпеки: стандартам ECE R44/03 і ECE R44/04, що говорить про високу якість та гарантує зручність використання автомобільного сидіння для дітей та батьків. Володіючи компактними розмірами, крісло буде зручно при зберіганні, та поміститься в багажник машини. Завдяки незначному вазі, Ви зможете транспортувати автокрісло в потрібне Вам місце. Компанія Maxi-Cosi пропонує виключно безпечні, зручні та оригінальні вироби. Унікальне і сучасне автокрісло Tobi, виконане в стильному дизайні, не стало винятком.

Характеристики:
- 5-точкові ремені безпеки надійно кріпляться до регульованого по висоті в 7-ми положеннях підголівнику, що дозволяє таким чином автокріслу "рости" разом з Вашим малюком.
- Інноваційна система захисту від бокових ударів
- М'які плечові накладки і підголівник
- Вага 8,9 кг
- Кріплення автокрісла: по ходу руху (2-x і 3-х точковий ремінь)
- Сидіння відповідає європейському стандарту безпеки ECE R44/03

Варіанти кольорів: Lapis blue, Marble pink, Steel grey, Sugar coral, Total black, Blue sky, Confetti, Dress blue, Intense red, Jet black, Playful grey, Sweet cerise, Walut brown

Додаткова інформація

Вага (кг) 8.9000
Матеріал пластик
Колір Lapis blue, Marble pink, Steel grey, Sugar coral, Total black, Blue sky, Confetti, Dress blue, Intense red, Jet black, Playful grey, Sweet cerise, Walut brown
Наявність ременів безпеки так
Встановлення автокрісла лицем вперед
5-ти точковий ремінь безпеки так
3-ьох точкові ремені безпеки ні
Боковий захист так
Знімний чохол так
Ручка-переноска ні
Регулювання по висоті так
Наявність с-ми Isofix ні
Захист від сонця ні
Гойдання ні
Вага дитинки від 9 до 18 кг
Вік дитинки від 9 міс до 4 років
Розмір у складеному вигляді не складається
Розмір 44х64х59-74 см
Виробник Maxi Cosi
Країна Нідерланди
Ціна 4 960,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .