Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Коляска Jane Nomad Silla

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

3 443,00 грн.

Короткий огляд

Nomad Silla найлегша прогулянкова коляска від Jane. Разом з цим вона дуже маневрена і стійка. Наявність повної амортизації.

Спеціальна знижка для немовлят !

Детальніше

Деталі

Коляски Nomad одні з найлегших універсальних колясок від Jane з алюмінієвою рамою.
Разом з цим вона дуже маневрена і стійка. Володіючи всіма необхідними якостями, коляска компактно складається і зручна для пересування в громадському транспорті, при цьому Ви не будете створювати дискомфорт ні собі, ні оточуючим.
Компактне складання коляски дозволить Вам взяти її з собою в подорожі і поїздки. Просторе сидіння з м'яким матрасиком і жорстким каркасом зробить прогулянки маляти максимально комфортними та зручними.
Опції сидіння дозволяють змінювати кут нахилу спинки від горизонтального до вертикального положення (160 °-165 °), тому Ваш малеча зможе відпочити й поспати на свіжому повітрі. Плавний хід коляски забезпечують великі колеса з підвіскою на всі 4 колеса і пружинні амортизатори, завдяки яким згладжуються всі нерівності дороги. Гальмівна система подвійної дії на задніх колесах.
Передні плаваючі колеса з можливістю фіксації напряму роблять коляску максимально маневренною, вона без зусиль буде їхати туди, куди Вам захочеться. Управління візком здійснюється зручною ручкою ергономічної форми, регульованої по висоті в декількох положеннях під зріст батьків.
Передній знімний захисний бампер в тканинному чохлі, за який так зручно триматися, і широка регульована підніжка під зріст малюка не дозволять йому з'їхати вперед і вислизнути. Додатковий захист забезпечать надійні п’ятиточкові ремені безпеки, які не дозволять випасти з коляски навіть найактивнішим та жвавим малюкам.
Великий капюшон захистить малюка від сонця і вітру, дощовик врятує від дощу, а утеплена накидка на ніжки не дасть замерзнути в холодні дні, що дуже актуально взимку. Капюшон коляски оснащений спеціальним оглядовим віконцем для зручності батьків. Тепер Ви зможете спостерігати за діями маляти, не нахиляючись до нього кожного разу. Прогулянкова коляска - база Nomad оснащена унікальною системою кріплення Pro-fix, за допомогою якої кріпляться люлька чи автокрісло-переноска до шасі без перехідників.

Додаткова інформація

Вага (кг) 6.5000
Матеріал алюмінієвий сплав, пластик
Колір etna, air, jeans, noir, pigment
Вага дитинки до 20 кг
Вік дитинки від 6 міс до 3 років
Розмір у складеному вигляді 61х40х91 см
Розмір 61х100х102 см
Виробник Jane
Країна Іспанія
Ціна 3 443,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .