Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Манеж Graco Countour electra deluxe

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

1 699,00 грн.

Короткий огляд

Багатофункціональний манеж-ліжечко, який містить у собі усі необхідні «речі», що дозволять створити максимально комфортні умови для сну, відпочинку та ігор малечі, а також зручність та простоту у використанні для батьків.

Спеціальна знижка для немовлят !

Детальніше

Деталі

Graco Contour Electra Deluxe – манеж-ліжечко з максимальним набором необхідних опцій. В «положенні» ліжечко матрас встановлюється на верхній ярус. Сонцезахисний капюшон з трьома підвісними м'якими іграшками кріпиться до бокових стінок. Матрас має режим вібрації, музичний супровід, підсвічування. Всім цим можна легко керувати за допомогою таймеру. Компактний пересувний трансформер - ліжечко легко перетворюється в манеж (нижній ярус).
Спостерігати за малюком у манежі можна через бокові стінки, виготовлені з прозорої сітки. Ви зможете бачити все, що робить ваша дитинка. Матрац та інші частини ліжечка-манежу легко чистяться за допомогою вологої губки. Пеленальний столик є знімним та кріпиться над ліжечком. Поруч з пеленальним столиком є поличка з різноманітними відділеннями для памперсів та аксесуарів. Два колеса дозволять без особливих зусиль пересунути манеж. Сім опор манежу роблять його надзвичайно стійким.
Манеж можна використовувати під час подорожей та виїздів на природу, адже він надзвичайно компактний в складеному стані і має спеціальну сумку для транспортування.

Додаткова інформація

Вага (кг) 14.9000
Матеріал поліестер, сталь
Колір geoffrey, georgia, giada
Вага дитинки до 18 кг
Вік дитинки від 0 до 3 років
Розмір у складеному вигляді 26х29х85 см
Розмір 104х73х92 см
Виробник Graco
Країна США
Ціна 1 699,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .