Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Коляска ABC design Turbo 4

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

3 514,00 грн.

Короткий огляд

Нова коляска-трансформер Turbo 4 - це поєднання відмінної якості, що відповідає всім прийнятим стандартам. Коляску можна використовувати з самого народження малюка і до тих пір, поки він не стане самостійним і зможе пересуватися без сторонньої допомоги. Коляска-трансформер максимально функціональна і зручна у використанні.

Спеціальна знижка для немовлят !

Детальніше

Деталі

У перші дні життя немовля може насолоджуватися спокійним і здоровим сном на свіжому повітрі, лежачи в зручній люльці з жорстким каркасом, яка без особливих зусиль надійно кріпиться до сидіння. Спеціально для мам на люльці передбачені ручки для перенесення, що дуже зручно, якщо Вам з малюком необхідно зайти в приміщення. Рівне дно і жорсткий каркас люльки сприяє правильному формуванню ще неокріпшого хребта малюка. Великий регульований капюшон захищає від вітру, сонця і сторонніх очей, а дихаючий матеріал коляски створює оптимальну і комфортну обстановку для здорового росту дитини. Завдяки пружинним амортизаторам і ресорам, якщо Ваш малюк проснувся, а йому ще час спати, Ви зможете швидко і без зусиль його заколисати.
З кожним днем дитина все більше і більше проявляє свою активність. Тепер йому цікавіше сидіти і спостерігати за всім, що відбувається навколо нього, вивчати навколишній світ. За допомогою декількох нескладних маніпуляцій комфортна коляска-люлька трансформується в зручну коляску-прогулянку. Під час прогулянок дитина може не тільки стежити за всім, що рухається, але й поспати, завдяки спинці сидіння, що регулюється в чотирьох положеннях, від вертикального до горизонтального. Надійні 5-ти точкові ремені безпеки, захисний бампер в тканинному чохлі і широка підніжка, регульована під зріст дитини, забезпечать їй максимальну безпеку.Прогулянкове сидіння можна встановити в положенні "обличчям до мами" і "обличчям від мами", що дуже зручно не тільки для малюка, але і для батьків.
Коляска Turbo 4, крім практичності і функціональності, має хорошу прохідністю. Великим надувним колесам з підкачки і пружинним амортизаторам не страшна навіть Ваша «outdoor» вилазка на природу, тому під час прогулянок-мандрівок ніщо не потривожити сон дитинки. Зручні ножні гальма дозволить Вам швидко загальмувати у разі небезпеки. За рахунок міцного алюмінієвого каркасу знижено загальну вагу коляски, що компактно складається і зручна для транспортування. Незамінними речами будуть велика корзина внизу коляски, зручна під час походів по магазинах, і теплий чохол на ніжки, що захищає від вітру та холоду. Коляска-трансформер Turbo 4 виконана у сучасному стилі, що підкреслить Вашу індивідуальність.
Сидіння:
- встановлюється за напрямом їзди
- 4-ри положення фіксації спинки
- Регульована підставка для ніг
- Пятиточкові ремені безпеки
- Знімний захисний бампер в тканинному чохлі
- Проста система кріплення сидіння на раму
Ручка: телескопическая
Капюшон регулюється в декількох положеннях
Рама полегшена, алюмінієва
Колеса:
- Колеса з двома шарікопідшіпниками
- Легкознімні надувні колеса
- Оснащені гальмівною системою
А також в комплектації:
- Велика містка корзина для покупок
- Жорстка люлька-переноска
- Чохол на ніжки
- Дощовик
- Антимоскітна сітка
На коляску можна установити автомобільне крісло Rider класу 0 + для прогулянок з новонародженими (купується окремо).

Додаткова інформація

Вага (кг) 16.5000
Матеріал алюмінієвий сплав, пластик
Колір ping pong, polar
Вага дитинки до 20 кг
Вік дитинки від 0 до 3 років
Розмір у складеному вигляді 68х83х38 см
Розмір 68х90х108 см
Виробник ABC Desigh
Країна Німеччина
Ціна 3 514,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .