Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Автокрісло Be safe Izi Comfort Isofix

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

Звичайна ціна: 4 199,00 грн.

Спеціальна ціна: 3 905,00 грн.

Короткий огляд

Автокрісло групи 1 (9-18 кг, 9 міс - до 4-х років). iZi Comfort - краща модель своєї групи за результатами тестів ADAC з 2003 по 2005 роки.

Спеціальна знижка на цей товар !

Детальніше

Деталі

BeSafe розробила абсолютно нову систему захисту для свого дитячого автокрісла iZi Comfort. Автокрісло забезпечує найвищу ступінь безпеки дуже простим способом. Революційна система розташування ременів дає користувачам унікальні переваги. Ви можете бачити, що відбувається, оскільки ремені проходять перед кріслом, а не позаду нього, як у деяких інших виробників. Автокрісло забезпечує відмінний захист голови і тулуба від бокового удару. Кріплення за допомогою Isofix + додаткові опори спереду ще більше сприяє кращій надійності закріплення крісла. Зсередини крісло покрито ударопоглинаючим матеріалом.
Простота в користуванні забезпечується за рахунок використання ременя нового типу: прищіпання сидіння izi Comfort здійснюється спереду, так, як і пасажири, завдяки чому зміщення сидіння вперед значно зменшується. Один варіант та видимість напряму ременя безпеки знижує ризик його неправильної установки. Фіксація сидіння забезпечується однією ручкою.
Нове оригінальне виконання ременя безпеки iZi Сomfort забезпечує фіксацію дитячого сидіння також і у верхній частині спинки. Тому в разі удару не відбувається сильного нахилу дитячого сидіння вперед.
Захисна м'яка оббивка: з усіх сторін пінопласт високої якості. Основним елементом сидіння iZi Comfort є міцна полімерна конструкція типу "сендвіч" у вигляді чаші. Це гарантує високу формостійкість і великий запас міцності. У чаші є отвори, що дозволяють забезпечити оптимальну циркуляцію повітря. На цю полімерну чашу кріпиться так звана "м'яка чаша". Ця м'яка обшивка у виконанні iZi Сomfort має надзвичайно велику товщину, близько 40 мм. І, найголовніше, вона покриває всю полімерну чашу, а не тільки область розташування голови. В конструкції iZi Comfort виробник використовує дорогий високоякісний пінопласт-поліпропілен, а не звичайний StyroporR. Особливо надійний захист забезпечується в районі голови і тазу.
Важливим моментом є регулювання плечових ременів безпеки по висоті, наприклад, коли Ваша дитина підросла. Двостороння 4-х позиційна можливість регулювання нахилу спинки. Широка опорна конструкція для жорсткого монтажу сидіння в машині. Автокрісло обладнане 5-точковими ременями безпеки з накладками.

Додаткова інформація

Вага (кг) 0.0000
Матеріал пластик
Колір brown/brown, black/black, green/grey, sober sport
Наявність ременів безпеки так
Встановлення автокрісла лицем вперед
5-ти точковий ремінь безпеки так
3-ьох точкові ремені безпеки ні
Боковий захист так
Знімний чохол так
Ручка-переноска ні
Регулювання по висоті так
Наявність с-ми Isofix так
Захист від сонця ні
Гойдання ні
Вага дитинки від 9 до 18 кг
Вік дитинки від 9 міс до 4 років
Розмір у складеному вигляді не складається
Розмір немає даних
Виробник Be safe
Країна Норвегія
Ціна 4 199,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .