Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Автокрісло Be safe Izi Up

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

Звичайна ціна: 1 649,00 грн.

Спеціальна ціна: 1 535,00 грн.

Короткий огляд

Дитяче автокрісло BeSafe iZi Up X2 відноситься до групи 2-3 (15-36 кг, 4-12 років)та було розроблено, щоб полегшити повсякденне життя батьків і дати їм можливість зробити поїздки на автомобілі безпечнішими і комфортабельними для дітей.

Спеціальна знижка на цей товар !

Детальніше

Деталі

BeSafe iZi Up - єдине крісло, висота якого може легко регулюватися, коли дитина знаходиться в кріслі. Коли висота крісла відрегульована, ремінь витягується для його правильного розміщення щодо плеча і шиї дитини. Закритий контур прокладки ременя означає більш високу безпеку, так як виключає сковзанню ременя з плеча дитини при зіткненні, що часто відбувається у крісел, що відносяться до групи 2/3. Діти можуть самі регулювати своє положення за допомогою ручки нахилу крісла в положенні для сну.
Для крісла BeSafe iZi Up X2 передбачена оригінальна система кріплення ременів безпеки автомобіля. Це зменшує ймовірність неправильного використання, завдяки відсутності складних ременів, які можна неправильно прокласти під час установки. Крісла BeSafe iZi Up X2 отримали схвалення ECE R44-04 в групі 2/3, 15-36 кг. Крісло відповідає новим вимогам до перевезення дітей ростом до 135 см. Це дозволяє використовувати крісло довше, ніж аналогічні моделі.
Автокрісло має положення для відпочинку, яке реалізується підняттям бічних ручок. Підголовники регулюється по висоті. Обшивка знімається для прання. Посилений боковий захист в області плеча і голови. Спинка крісла складається з 2-х частин (підголовники і подушка) регульованих по висоті та ширині. Унікальна система регулювання нахилу в положення "відпочинок" здійснюється за допомогою важеля (це дуже легко зробити не тільки дорослим, але й дітям, діти можуть самостійно встановити крісло в положення для сну). Коли Ваша дитина встає з крісла, воно автоматично повертається у вертикальне положення. В автокріслі дитина фіксується 3-ох точковими ременями безпеки.

Додаткова інформація

Вага (кг) 0.0000
Матеріал пластик
Колір green/black, brown/brown, black/black, red/black, ice green/grey, turquoise/grey, beige/dark grey, sober sport,
Наявність ременів безпеки ні
Встановлення автокрісла лицем вперед
5-ти точковий ремінь безпеки ні
3-ьох точкові ремені безпеки ні
Боковий захист так
Знімний чохол так
Ручка-переноска ні
Регулювання по висоті так
Наявність с-ми Isofix ні
Захист від сонця ні
Гойдання ні
Вага дитинки від 15 до 36 кг
Вік дитинки від 3 до 12 років
Розмір у складеному вигляді не складається
Розмір немає даних
Виробник Be safe
Країна Норвегія
Ціна 1 649,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .