Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Коляска Jane Nomad Coche

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

6 499,00 грн.

Короткий огляд

Коляски серії Nomad – одні з найлегших 2 в 1 колясок від Jane з алюмінієвою рамою. Jane Nomad Coche - зручна, стильна та маневренна колясочка.

Спеціальна знижка для немовлят !

Детальніше

Деталі

Коляска Nomad Coche дуже маневрена і стійка. Володіючи всіма необхідними якостями, коляска компактно складається і зручна для пересування в громадському транспорті, при цьому Ви не будете створювати дискомфорт ні собі, ні оточуючим.
Компактне складання коляски дозволить Вам взяти її з собою в подорожі і поїздки. Просторе сидіння з м'яким матрасиком і жорстким каркасом зробить прогулянки малятки максимально комфортними та зручними.
Опції сидіння дозволяють змінювати кут нахилу спинки від горизонтального до вертикального положення (160 ° -165 °), тому Ваш малюк зможе відпочити й поспати на свіжому повітрі. Плавний хід коляски забезпечують великі колеса з підвіскою на всі 4 колеса і пружинні амортизатори, завдяки яким згладжуються всі нерівності і шорсткості доріг. Гальмівна система подвійної дії на задніх колесах.
Передні поворотні колеса з можливістю фіксації роблять коляску максимально маневренною, вона без зусиль буде їхати туди, куди Вам захочеться. Управління візком здійснюється зручною ручкою ергономічної форми, яка регулюється по висоті в декількох положеннях під зріст батьків.
Передній знімний захисний бампер в тканинному чохлі, за який так зручно триматися, і широка регульована підніжка під зріст малюка не дозволять йому з'їхати вперед і вислизнути. Додатковий захист забезпечать надійні п’ятиточкові ремені безпеки, які не дозволять випасти з коляски навіть найактивнішим і жвавим малюкам.
Великий капюшон захистить малюка від сонця і вітру, дощовик врятує малечу від дощу, а утеплена накидка на ніжки не дасть змерзнути в холодні дні, що дуже актуально взимку. Капюшон коляски оснащений спеціальним оглядовим віконцем для зручності батьків. Тепер Ви зможете спостерігати за діями маляти, не нахиляючись до нього кожного разу. Прогулянкова коляска Nomad оснащена унікальною системою кріплення Pro-fix, за допомогою якої кріпляться колиска чи автокрісло-переноска до шасі без перехідників.
Тепер без особливих зусиль Ви можете встановити і зняти автолюльки Rebel і Matrix, які можна придбати окремо.
У комплекті коляски входить:
- Прогулянковий блок Nomad
- Люлька Capazo
- Дощовик
- Сумка

Вага прогулянкового блоку 6,5 кг, з люлькою 11,9 кг

Додаткова інформація

Вага (кг) 11.9000
Матеріал алюмінієвий сплав, пластик
Колір active, meteorite, utopia, amazon, bohemian
Вага дитинки до 20 кг
Вік дитинки від 0 до 3 років
Розмір у складеному вигляді 61х40х91 см
Розмір 61х100х102 см
Виробник Jane
Країна Іспанія
Ціна 6 499,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .