Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Коляска Jane Nomad Formula Strata

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

6 799,00 грн.

Короткий огляд

Jane Nomad Strata - це комплект 3 в 1 для дітей від народження з люлькою Capazo Pro та автокріслом Strata.

Спеціальна знижка для немовлят !

Детальніше

Деталі

Коляски Nomad одні з найлегших універсальних колясок від Jane з алюмінієвою рамою.
Разом з цим вона дуже маневрена і стійка. Володіючи всіма необхідними якостями, коляска компактно складається і зручна для пересування в громадському транспорті, при цьому Ви не будете створювати дискомфорт ні собі, ні оточуючим.
Компактне складання коляски дозволить Вам взяти її з собою в подорожі і поїздки. Просторе сидіння з м'яким матрасиком і жорстким каркасом зробить прогулянки маляти максимально комфортними та зручними.
Опції сидіння дозволяють змінювати кут нахилу спинки від горизонтального до вертикального положення (160 °-165 °), тому Ваш малеча зможе відпочити й поспати на свіжому повітрі. Плавний хід коляски забезпечують великі колеса з підвіскою на всі 4 колеса і пружинні амортизатори, завдяки яким згладжуються всі нерівності дороги. Гальмівна система подвійної дії на задніх колесах.
Передні плаваючі колеса з можливістю фіксації напряму роблять коляску максимально маневренною, вона без зусиль буде їхати туди, куди Вам захочеться. Управління візком здійснюється зручною ручкою ергономічної форми, регульованої по висоті в декількох положеннях під зріст батьків.
Передній знімний захисний бампер в тканинному чохлі, за який так зручно триматися, і широка регульована підніжка під зріст малюка не дозволять йому з'їхати вперед і вислизнути. Додатковий захист забезпечать надійні п’ятиточкові ремені безпеки, які не дозволять випасти з коляски навіть найактивнішим та жвавим малюкам.
Великий капюшон захистить малюка від сонця і вітру, дощовик врятує від дощу, а утеплена накидка на ніжки не дасть замерзнути в холодні дні, що дуже актуально взимку. Капюшон коляски оснащений спеціальним оглядовим віконцем для зручності батьків. Тепер Ви зможете спостерігати за діями маляти, не нахиляючись до нього кожного разу. Прогулочная коляска база Nomad оснащена унікальною системою кріплення Pro-fix, за допомогою якої кріпляться колиска чи автокрісло-переноска до шасі без перехідників.
Колиска.
Колиска є жорсткою та нерозбірною.
Вага: 5,5 кг.
Внутрішні розміри: 40х81 см.
На дні люльки, є спеціальний вентиляційний клапан, та ручка регулювання кута нахилу дна (це можна здійснити, не потурбувавши сплячу дитину).
Вся зовнішня та внутрішня обивка - з натуральних тканин. Капюшон має сітку-віконце для провітрювання. При бажанні колиску можна використовувати автономно як колиску.
Колиска сертифікована для використання як автокрісло групи 0 (для дітей 0-9 міс або 0-9 кг). В машині колиска кріпиться двома задніми ременями безпеки за допомогою спеціальних металевих замків, що йдуть в комплекті. В автомобілі дитина фіксується широким ременем з м'якою накладкою, що надійно закріплений всередині колиски.
Колиска має вбудований музичний чіп з 3 розслаблюючими мелодіями.

Автокрісло-переноска Strata.
Група 0+ (0-15 міс.; 0-13 кг).
Вага: 4,5 кг.
Кріпиться однією рукою (система Pro-fix) на будь-яке шасі універсальних колясок Jane. Має м'який матрас з підголовником, захист від сонця із вбудованою москітною сіткою та музичним чіпом з 3 розслабляючими мелодіями, 5-точкові ремені безпеки з м'якими накладками. В корпусі авто крісла є вентиляційні отвори. Спинка регулюється в 2 положеннях: для дітей ДО 4 міс. та ПІСЛЯ 4 міс. Автокрісло використовуватися як гойдалка.
Оббивку прогулянкового блоку, колиски та авто крісла можна прати в делікатному режимі при t до 30 градусів.

У комплекті коляски:
- Прогулянковий блок Nomad
- Люлька Capazo
- Автокрісло-переноска Strata (0 +)
- Дощовик

Додаткова інформація

Вага (кг) 11.8000
Матеріал алюмінієвий сплав, пластик
Колір etna, air, jeans, noir, pigment
Вага дитинки до 20 кг
Вік дитинки від 0 до 3 років
Розмір у складеному вигляді 61х40х91 см
Розмір 61х100х102 см
Виробник Jane
Країна Іспанія
Ціна 6 799,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .