Контакти

Пн.-Сб. 9.00-20.00
(067) 671-16-51
(050) 132-41-14

Коляска Graco Citisport Solo

Залишіть відгук про цей товар першими

Доступність: Відсутній на складі

959,00 грн.

Короткий огляд

Найкомпактніша, стильна та легка прогулянкова коляска від Graco - просто необхідна для міських жителів. Завдяки зручному ременя для перенесення ідеальна для використання в громадському транспорті та легко поміщається в багажнику автомобіля.

Спеціальна знижка для немовлят !

Детальніше

Деталі

Особливості та переваги:
- Ультралегка і компактна. Зручно переноситься на плечі завдяки невеликій вазі, досягнутій за допомогою застосування надлегких і надійних сучасних матеріалів.
- Сидіння розкладається до горизонтального положення. Якщо під час прогулянки Ваша дитина захотіла спати, Ви маєте можливість швидко і легко перетворити сидіння в спальне місце для Вашого малюка.
- Складається однією рукою. Спеціальний механізм, встановлений у колясці, дає можливість складати її однією рукою. Вам потрібно лише натиснути на кнопочку на верхній ручці, прокрутити - і коляска вже складена і готова до перенесення або зберігання.
- Верхня ручка коляски покрита спеціальним стійким теплозахисним гігієнічним поролоном. У морозну погоду голою руці тепло і комфортно. Також м'який поролон виключає можливість появи мозолів на шкірі рук мами.
- Об'ємна корзина для речей.
- 5-титочковий ремінь безпеки не дає дитині випасти з коляски під час прогулянки, надійно тримає його на сидінні, але в той же час не сковує руху маляти.
- Верхня ручка регулюється по висоті. Ви можете налаштувати її індивідуально під свій зріст, і зафіксувати на зручній саме для Вас висоті.
- Стоїть без підтримки в складеному вертикальному положенні. Ультракомпактность дозволяє заощадити місце у Вашому домі і розмістити її в невеликих, затишних місцях. При цьому, капюшон коляски "зникає". Оснащена автоматичною засувкою.
- Капюшон має бічні віконця, завдяки яким, малюк може бачити не тільки те, що спереду, але і спостерігати що відбувається ліворуч і праворуч від нього.
- Передні колеса - поворотні, з можливістю фіксації в передньому напрямку.
Діаметр коліс – 15,5 см
Ширина сидіння – 25 см, висота сидіння – 47 см

Додаткова інформація

Вага (кг) 6.6000
Матеріал алюмінієвий сплав, пластик
Колір genny, gerard, grazia
Вага дитинки до 20 кг
Вік дитинки від 6 міс до 3 років
Розмір у складеному вигляді 46х20х83 см
Розмір 46х70х100 см
Виробник Graco
Країна США
Ціна 959,00 грн.

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .